Pers

Inmote MedTech is hard bezig bekend te worden in de gezondheidszorg. En dat lukt! Klik op de logo’s om een selectie van reeds verschenen publicaties te bekijken:

 

telegraafrtl4 sublime_print

 

 

 

 

 

 

Omroep Flevoland - 2

 

Wilt u ook een publicatie wijden aan onze innovaties, of iemand van ons team persoonlijk interviewen? Dat is mogelijk!

Stuur ons een e-mail, of bel ons tijdens kantooruren. We vertellen u graag iets meer over wat we doen. Vraag naar Bart Groothuijze, René Heuven of Kaj van Broekhoven. U kunt vooraf ook onze brochures downloaden.

Posted in Nieuws | Comments Off

Bart (CEO) op SublimeFM

Posted in Nieuws | Comments Off

Veel nieuwe contacten op Zorg&ICT beurs

Foto 18-03-15 16 54 32We zijn pas aan het begin van de tweede dag van de Zorg&ICT beurs en hebben nu al veel interessante nieuwe contacten én een leuke pitch achter de rug. Nog twee dagen te gaan!

Posted in Nieuws | Comments Off

GEC 2015

Vergezel ons in Milaan voor GEC 2015 om ondernemerschap te bespreken met leiders vanuit de gehele wereld! http://gec.co

Posted in Nieuws | Comments Off

Betere Zorg? Mijn Idee! 2015

Vergezel ons (winnaars vorig jaar) en anderen bij het Betere Zorg? Mijn Idee! symposium: http://t.co/067KEWJ2o4 Registreren kan hier: http://t.co/h055TbrfMP Zie u daar!

Posted in Nieuws | Comments Off

Interview BioFIT event

Het interview met Bart Groothuijze (CEO, Inmote MedTech) op het BioFIT event 2014 in Lille, Franrijk is nu te zien! http://youtu.be/CLFYc_jsUEc

Posted in Nieuws | Comments Off

Het co-creatie eHealthboek is gereed!

Het co-creatie eHealthboek is gereed en het e-boek kan gratis gedownload worden op http://www.zorginnovatieboek.nl  !

Inmote MedTech is een groot voorstander van dit boek!

Posted in Nieuws | Comments Off

Nederlandse innovaties naar Silicon Valley

Silicon Valley, nog steeds hét grote voorbeeld voor innovatieve startups wereldwijd. Zodoende hoefde Bart Groothuijze er niet twee keer over na te denken toen hij samen met collega’s van veertien andere startups werd gevraagd om mee te gaan op handelsmissie. Na een inspirerende week gevuld met presentaties, pitches en de nieuwste innovaties uit The Valley, is Bart weer terug.

Reisgenoot Erik van der Zijden van Synappz schreef er een stuk over op zijn website. U kunt het hier lezen.

Natuurlijk moet er een goede voorbereiding zijn voor zo’n belangrijk event. Deze training heeft Bart van tevoren gevolgd:

Posted in Nieuws | Comments Off

Inmote MedTech aanwezig bij netwerkbijeenkomst TU Eindhoven

Op dinsdag 30 september organiseren LifetecZONe, Health Valley en Slimmer Leven 2020 gezamenlijk een netwerkbijeenkomst op de Technische Universiteit Eindhoven, waar ook Inmote MedTech aanwezig zal zijn. Sterker nog, dit is een uitgelezen kans om met Inmote MedTech van gedachten te komen wisselen, aangezien zij ook een stand zullen hebben.

Kom dus vooral even langs!

Posted in Nieuws | Comments Off

15 Nederlandse startups het visitekaartje voor Nederland

Tijdens een pitching sessie op de vooraanstaande Health 2.0 Conference in Silicon Valley hebben 15 Nederlandse startups hun product / idee gepresenteerd aan een gemengd publiek bestaande uit investeerders, zorgverleners en potentiele partners. De zaal van de sessie zat zo vol dat een groot deel van het publiek moest staan. De vijf beste pitches (van SenseOS, IQ Messenger, PxHealthcare, ART en SkinVision) zullen donderdag weer op het podium staan, dan tijdens een netwerkevent in de Accelerator Rocket Space in downtown San Francisco.

De pitching sessie is onderdeel van een digital health missie die de gehele week zal duren. Door gezamenlijk op te trekken wordt meer impact gemaakt, worden deuren geopend die anders dichtblijven, en wordt Nederland als hotspot voor digital health innovatie en ondernemerschap gepromoot. De missie moet de ondernemers helpen snel op te schalen door te internationaliseren en Nederland op de shortlist van bedrijven en investeerders uit de Verenigde Staten plaatsen.

Het idee van een Healthtech Bootcamp voor bedrijven kwam vanuit het Innovatie Attache Netwerk, dat opereert vanuit het Nederlandse Consulaat Generaal in San Francisco, en InnovationQuarter, de regionale ontwikkelingsmaatschappij van West-Holland. Samen met het platform Healthcare Innovation Transfer en de stichting DutchBasecamp is een stevig programma neergezet. Ook hebben zich enkele commerciele en publieke sponsoren aangesloten die de missie een warm hart toedragen.

Voor meer info over de missie en het programma kijk hier.

Posted in Nieuws | Comments Off

Kennispark Innovation Dinner

Speciaal voor studenten en bekenden van het Kennispark organiseert Kennispark Twente vrijdag 22 augustus het Kennispark Innovation Dinner tijdens de Kick-In. Inmote MedTech en Inmote zijn er als sponsors, met een kleine informatiestand!

Tijdens het evenement zal Stichting Kennispark Twente samen met de Kick-In een mini-festivalterrein bouwen op het plein voor station Drienerlo, met een DJ, een podium in de fontein, en een diner voor de meer dan 1000 aankomende studenten.

Iedereen kan een hapje eten terwijl topondernemers van het Kennispark hun inspirerende verhalen uitwisselen. Een betere start is er niet!

Posted in Nieuws | Comments Off

The Next Entrepreneur 2014

Inmote MedTech doet mee aan ‘The Next Entrepreneur’ 2014! U kunt ons helpen om die wedstrijd te winnen, en zo het lijden van mensen met chronische en complexe wonden tegen te gaan. Voor Inmote MedTech zal René Heuven (in de wereld van entrepreneurs geen onbekende) deelnemen. Stem hier op hem, zodat hij met Inmote MedTech dé Next Entrepreneur wordt!

http://www.thenextentrepreneur.nl/profiel/24008/rene-heuven.htm

Alvast bedankt voor uw stem!

Posted in Nieuws | Comments Off

Partnerschap met HS Osnabrück officieel

Inmote MedTech en Hochschule Osnabrück zijn nu officiële partners in het verbeteren van wond zorg in Nederland, Duitsland en uiteindelijk natuurlijk de hele wereld!

Posted in Nieuws | Comments Off

Bart Groothuijze bij Hochschule Osnabrück

“Systemen op het gebied van Ambient Assisted Living (AAL) zorgen ervoor dat mensen langer zelfstandig en veilig in hun eigen vertrouwde huis kunnen blijven leven dan voorheen. De systemen bieden bijvoorbeeld ondersteuning bij mensen met een fysieke of cognitieve handicap of bij chronische ziekten. Ze hebben een positief effect op het leven van de patiënt en de betrokkenen. Voor familieleden en verzorgers zijn er technologieën die als ‘sociaal alarm’ werken, automatisch een val detecteren, of een uitkomst bieden in telemedicine of omgaan met verpleegkundige zorg.

In het kader van AAL Compact is er op deze dag de mogelijkheid om direct te communiceren met experts. Het wordt georganiseerd door de Hochschule Osnabrück, Onderzoeksgroep Informatica in de Gezondheidszorg, en de Werkgroep Verplegingswetenschap.”

Woensdag, 4 juni 2014, van 9:30 tot 16:30.

CEO Bart Groothuijze zal op dit evenement spreken. Zie de aankondiging (in het Duits) voor de precieze details van de dag.

Posted in Nieuws | Comments Off

Interview met BNR Nieuwsradio

Bart Groothuijze is op 21 mei geïnterviewd door BNR Nieuwsradio. Hij werd o.a. gevraagd naar aanleiding van zijn deelname aan het Startupbootcamp HighTech XL op de High Tech Campus in Eindhoven eerder dit jaar. In het interview vertelt hij hoe zijn startup Inmote MedTech daaruit verder is ontwikkeld.

Wanneer het interview uitgezonden wordt, is nog niet bekend.

Posted in Nieuws | Comments Off