Digitale wond monitoring

Easy.
We ontwikkelen en implementeren nieuwe software, die we combineren met bestaande, bewezen en in veel organisaties al aanwezige technologie – tablets, smartphones en desktops. Onze producten en service zijn eenvoudig te verkrijgen, te implementeren en te gebruiken. We bieden binnenkort zelfs eenvoudige online registratie, waarna het direct plug & play is. Onze zeer eenvoudige user interface kan door eenieder bediend worden en vereist geen enkele training.

Connect.
Ons beveiligde online platform in de cloud verbindt direct alle gebruikers binnen een organisatie én tussen verschillende organisaties – indien gewenst. Op die manier biedt onze service een verbonden gemeenschap van experts. Bovendien bieden we organisaties zo de mogelijkheid om hun systemen eenvoudig en snel op ons platform aan te sluiten.

Share.
Al onze gebruikers kunnen hun informatie veilig delen met andere belanghebbenden, zowel binnen hun organisatie als met bevoegde externe individuen en organisaties.

Onze service in een notendop
Een thuiszorgmedewerker bezoekt een patiënt. Deze kan onze app gebruiken, die hardware onafhankelijk werkt, om het Burger Service Nummer (BSN) van de patiënt in te voeren. De app haalt dan alle patiënt gegevens op uit de database – maar bewaart het niet permanent op het toestel. Nu kan een foto genomen worden van de wond(en). Ook kan de medewerker een digitaal wondformulier invullen.

Daarna is het drukken op de verzendknop de laatste stap voordat alle nieuwe informatie toegevoegd is aan het patiëntendossier in de database en automatisch verwijderd van het apparaat. Nu kan het overal ter wereld door elke bevoegde persoon bekeken worden met behulp van ons web portaal.

Wat kunt u in de (zeer) nabije toekomst nog meer van ons verwachten?
Op dit moment ontwikkelen we een toepassing voor (automatische) oppervlakteberekening op basis van foto-analyse. De thuiszorgmedewerker plaatst dan een kleine marker (2,5 x 2,5 cm) naast de wond en maakt daarna een opname van de wond, inclusief marker. Dankzij de geïntegreerde software en de speciale marker kan deze toepassing vervolgens de wondoppervlakte berekenen, alsook deze met eerdere foto´s van dezelfde wond vergelijken en de verandering automatisch calculeren.