MediCall

Voor wie is MediCall en hoe werkt het?Active call - MediCall

MediCall is speciaal ontwikkeld om veilig videobellen binnen de gezondheidszorg mogelijk te maken. Met MediCall kunnen collega’s in de gezondheidszorg en hun patiënten video gesprekken voeren. Tevens kan er tijdens het video gesprek een foto gemaakt worden, die nog tijdens het gesprek verstuurd kan worden naar de gesprekpartners en direct verwerkt kan worden in een online elektronisch patiënten dossier. Dit is ideaal voor verslaglegging van het gesprek.

 

 

Splash screen - MediCallWaarom?

- Huidige beschikbare systemen voor videobellen zoals Skype en FaceTime zijn onveilig.

- Het is met huidige videobellen oplossingen niet mogelijk foto’s van hoge kwaliteit te maken en te verzenden terwijl het gesprek nog actief is.

- Een MediCall licentie is all-inclusive. Geen extra of verborgen kosten.

- MediCall kan overal, 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruikt worden.

 

Veiligheid en privacyLock screen - MediCall

- Het gehele MediCall systeem is beveiligd op basis van SSL standaarden. Dit betekent dat alle informatie beveiligd en versleuteld verzonden en verwerkt wordt (o.a. met HTTPS).

- De app is enkel met een door de gebruiker zelf gekozen pincode te openen. Deze pincode is ook bij Inmote MedTech niet bekend. Tevens wordt alle informatie automatisch uit de applicatie verwijderd zodra vijf keer opeenvolgend de verkeerde pincode is ingevoerd.

- Alle informatie wordt opgeslagen binnen West-Europa.

- Verzamelde informatie wordt niet bewaard op het apparaat. Ook is de informatie niet toegankelijk via andere apps op het apparaat (bijv. de foto rol).

- Eventueel kan door de gebruiker gekozen worden voor remote device management, zodat bij verlies van het apparaat de app en al diens informatie van afstand van het apparaat verwijderd kunnen worden.

 

Wilt u meer weten? Download dan graag onze brochure.