Voor management van zorginstanties

Illustrative photoU wilt graag zoveel mogelijk patiënten hulp bieden, met zorg van de hoogste kwaliteit, maar natuurlijk heeft u tegelijkertijd rekening te houden met een beperkt budget. Wij helpen u en uw organisatie om zorg van hogere kwaliteit te bieden voor meer patiënten, terwijl u minder middelen hoeft aan te spreken.

Ons systeem biedt digitale, gestandaardiseerde en op afstand beschikbare patiënt informatie in een beveiligde omgeving, hetgeen u veel tijd en geld zal besparen. Uw medewerkers besteden minder tijd per patiënt aan documentatie en administratie, wat omgerekend tot een besparing van wel 20 uur per werknemer per maand kan leiden.

Met onze oplossing monitoren uw wondspecialisten het genezingsproces nu veel beter en efficiënter, met behulp van foto’s, video’s, consistente wond-informatie en in de toekomst zelfs software voor vergaande analyse en vergelijking van alle informatie. Dit zorgt er ook voor dat potentiële complicaties onmiddellijk opgemerkt en dus aangepakt kunnen worden.

Illustrative photoHet aantal werknemers binnen uw organisatie dat onze service gebruikt kunt u binnenkort eenvoudig online bepalen en ook wijzigen. Daarbij bieden wij u onze diensten aan binnen een vernieuwende en zeer schaalbare propositie: uw medewerkers kunnen ongelimiteerd gebruik maken van alle aangeboden diensten tegen een vaste en relatief lage maandelijkse vergoeding per gebruiker. Daarbij geldt ook dat met de toename van het aantal gebruikers in uw organisatie de prijs per gebruiker omlaag gaat!

Wanneer u uw uitgaven aan onze dienstverlening vergelijkt met uw uiteindelijke besparingen hierdoor in tijd en geld, blijkt dat u wond zorg van hogere kwaliteit kunt bieden terwijl u minder kosten maakt. Feitelijk wordt uw organisatie beter, efficiënter en professioneler; u levert betere zorg én u bespaart ook nog geld.