W+

Wound picture - W+Voor wie is W+ en hoe werkt het?
W+ is er voor iedere zorgprofessional die werkt met patiënten die lijden aan chronische of complexe wonden. Het proces is eenvoudig: de thuiszorgmedewerker of verpleger plaatst een door Inmote MedTech geleverde marker naast de wond, maakt een foto en in de (nabije) toekomst kan de app vervolgens de oppervlakte reductie of toename van de wond berekenen. De professional kan ook nog aantekeningen maken in een digitaal wondformulier. Vervolgens wordt alle informatie verzonden naar het digitale patiëntendossier dat direct beschikbaar is in een beveiligde cloud omgeving.


Waarom?Splash screen - W+

- Door middel van de W+ service gaat de kwaliteit van wond zorg significant omhoog, omdat het proces van heling veel nauwkeuriger gevolgd kan worden, door verschillende medewerkers. In de (nabije) toekomst zal onze app zelfs verzekeren dat elke foto vanuit dezelfde hoek en vanaf dezelfde afstand genomen wordt. Dit zorgt ervoor dat alle foto’s consistent zijn en wond monitoring dus veel objectiever plaats kan vinden.

- De kwaliteit van de zorg gaat tevens omhoog, omdat met W+ alle betrokkenen in de zorgketen altijd en direct toegang hebben tot de laatste informatie omtrent het herstel van hun patiënten.

- De kosten gaan enorm omlaag. Met W+ kan een thuiszorgorganisatie tot 20 uur per medewerker per maand besparen, doordat de documentatie van wonden veel sneller plaatsvindt.

- De patiënt wordt veel leed bespaard. Door de betere monitoring treden er minder complicaties op, waardoor amputaties en zelfs de dood vaker voorkomen kunnen worden.

- Een W+ licentie is all-inclusive. Geen extra of verborgen kosten.

- De W+ service kan overal, 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruikt worden.

 

Koppeling

- De W+ service werkt door middel van een API tussen Inmote MedTech’s database en de database van de klant. Alle informatie kan via Inmote MedTech’s online portaal bekeken en gewijzigd worden door geautoriseerde gebruikers.

- Indien de klant liever alle informatie on premise (lokaal) heeft, kan de W+ app ook gekoppeld worden aan bestaande informatie systemen van de klant.

 

 

Lock screen - W+Veiligheid en privacy

- Het gehele W+ systeem is beveiligd op basis van SSL standaarden. Dit betekent dat alle informatie beveiligd en versleuteld verzonden en verwerkt wordt (o.a. met HTTPS).

- De app is enkel met een door de gebruiker zelf gekozen pincode te openen. Deze pincode is ook bij Inmote MedTech niet bekend. Tevens wordt alle informatie automatisch uit de applicatie verwijderd zodra vijf keer opeenvolgend de verkeerde pincode is ingevoerd.

- Ook het online portaal is beveiligd met een wachtwoord dat enkel bij de gebruiker zelf bekend is. Wanneer de gebruiker het portaal betreedt, ziet hij bovendien alleen de patiënten waarvoor hij geautoriseerd is.

- Alle informatie wordt opgeslagen binnen West-Europa.

- Verzamelde informatie wordt niet bewaard op het apparaat. Ook is de informatie niet toegankelijk via andere apps op het apparaat (bijv. de foto rol).

- Eventueel kan door de gebruiker gekozen worden voor remote device management, zodat bij verlies van het apparaat de app en al diens informatie van afstand van het apparaat verwijderd kunnen worden.

 

Wilt u meer weten? Download dan graag onze brochure.